Call for papers

Revista Română de Studii Electorale este o publicație bianuală de studii, cercetări şi analize cu tematică electorală. Autoritatea Electorală Permanentă a inițiat editarea acestei reviste cu scopul de a crea o platformă de dezbatere a subiectelor referitoare la reglementarea şi administrarea proceselor electorale. Prin caracterul interdisciplinar și aplicat, publicația are drept scop, în primul rând, o largă audiență, aceasta fiind asigurată prin distribuirea revistei Parlamentului României, Guvernului și altor instituții din administrația publică centrală și locală, celor mai importante biblioteci publice, universități, către mass-media, alte instituții academice și ONG-uri.

Revista Română de Studii Electorale invită persoanele interesate să contribuie prin publicarea unor articole științifice originale, ce nu au fost valorificate prin publicare în alte jurnale științifice, în volumele, simpozioanelor ori ale conferințelor științifice.

Autorii pot transmite propuneri de articole în limba română, engleză sau franceză la adresa de e-mail: revista@roaep.ro .